15 Temmuz ruhu, sonsuza kadar yaşayacak!

15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde kara bir leke olarak yer alan hain FETÖ darbe girişimi, kahraman Türk milletinin direnişiyle püskürtüldü

Son Dakika: 15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde kara bir leke olarak yer alan hain FETÖ darbe girişimi, kahraman Türk milletinin direnişiyle püskürtüldü. Bu gecede, hainler tarafından 251 vatan evladı şehit edildi, 2 bin 703 kişi ise yaralandı.

O gece yaşananlar, hainlerin ne kadar alçak ve gaddar olduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Fakat Türk milleti, her zaman olduğu gibi bu zor zamanda da birlik ve beraberlik örneği göstererek hainlerin emellerini boşa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cesurca yaptığı telefon çağrısıyla milyonlarca insan sokaklara döküldü. Tanklara ve uçaklara karşı göğüslerini siper ederek vatan sevgilerini haykırdılar. Bu kahraman direniş, tüm dünyaya demokrasiye olan bağlılığımızı ve bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi gösterdi.

15 Temmuz, sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda bir demokrasi bayramıdır. Bu gecede, Türk milletinin iradesi ve vatan sevgisi zafer kazanmıştır.

Bizler, 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız. Onların anıları, kalbimizde daima yaşayacak ve bize ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Bülten

Bakmadan Geçme