AK Parti Milletvekili Tüfenkçi Mazbatasını Aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Malatya'dan milletvekili seçilen Bülent Tüfenkçi  mazbatasını Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törenle aldı.

Son Dakika Haberi: 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Malatya'dan milletvekili seçilen Bülent Tüfenkçi mazbatasını Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törenle aldı.

AK Partili Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinden bulunan Başkan Gürkan, AK Parti Milletvekillerimizin mazbata törenini gerçekleştirdik ve kendilerini belediyenizde ağırlıyoruz. Ben milletvekillerimize 28. Yasama Döneminde başarılı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum, ifadesini kullanadı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Başkanıma, milletvekili arkadaşlarımıza, il başkanımıza, il teşkilatımıza seçimin güvenli bir şekilde yürütülmesi noktasında YSK'da görev alan hakim arkadaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Malatyalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Oy versin vermesin özellikle Malatya'nın geleceği noktasında Malatya'ya sahip çıkarak, iline gelip oy kullanan bütün hemşerilerime de parti gözetmeksizin teşekkür ediyoruz. Çünkü biz deprem geçirmiş bir iliz. Bu noktada duyarlı davranan vatandaşlarımıza ve vatandaşlık görevini yapan bütün hemşerilerimize tekraren teşekkür ederim” diye konuştu

Bakmadan Geçme