AK Parti Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 4, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı.

Son Dakika Haberi: Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 4, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve 4 vekilin yanı sıra partililerin yoğun katılımı vardı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, seçimlerin güven ortamı içerisinde yapıldığını kaydederek, Malatya'dan çıkan neticenin son derece mutlu edici olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, deprem sonrasında il dışına giden depremzedelerin tekrar dönüp Malatya'ya sahip çıktığını kaydederek, seçmenin çeşitli beklentileri boşa çıkardığını söyledi. Ak Partinin Malatya'da biraz düşüş yaşadığını söyleyen Tüfenkci, bunu da bir uyarı olarak algıladıklarını belirtti.

Ak Parti Malatya Milletvekili İnançSİraç Kara Ölmeztoprak, “Birdik 21 olduk, ardından 22 olduk. Nice zaferlerle taçlandık. Bu zaferlerde hepimizin küçükte olsa bir payı var çok şükür” dedi.

Süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, AK Parti'yi destekleyen herkese teşekkürlerini iletti.

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, seçimin huzur ortamında gerçekleştiğini ve yüksek katılım sağlandığını kaydederek herkese teşekkür etti.

Bakmadan Geçme