Akıncı: Selahattin Gürkan İstifa Etmeli

Güzel Malatya'mızın Sayın Büyükşehir Başkanı'nın sinirleri hayli yıpranmış anlaşılan. Eğer sorumluluklarının bilincinde değil ise, görevinden istifa etmelidir

Son Dakika Haberi: "Güzel Malatya'mızın Sayın Büyükşehir Başkanı'nın sinirleri hayli yıpranmış anlaşılan. Eğer sorumluluklarının bilincinde değil ise, görevinden istifa etmelidir"

Bu açıklama, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, asrın felaketi büyük depremi değerlendirdiği basın toplantısından sonra yapıldı. Açıklamanın sahibi Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı. Selahattin Gürkan'ın düzenlediği Basın toplantısında, konuşma uslubu bazı vatandaşlar tarafında tepkiyle karşılandı. Toplantıyı düzenleyen Selahattin Gürkan'a bir teki de Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı'dan geldi. Sinan Akıncı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yaptığı basın toplantısından sonra, duyduğu rahastsızılığı nedeniye bir açıklama yaparak Selahattin Gürkan'ın istifasını istedi. Sinan Akıncı yaptığı açıklamda şunlara değindi.

"Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Selahattin Gürkan'ın düzenlediği basın toplantısında kullandığı ifadeleri ve tehdit dilini yakışıksız bulduğumu ve hiçbir siyasetçiye yakıştıramayacağımı ifade etmek isterim.

Millete hizmetkâr olmaya geldik” diye başlanan siyasi yolculuğun azala azala 28 Şubatçı aktörlerle yol arkadaşlığına dönüşmesi merkezde eleştirilirken, yerelde de millete parmak sallayan, eleştirileri düşmanlık gören, baldırı çıplaklar diyen, ben yapacağımı bilirim diyen bir kabalığı Malatya halkı haketmemektedir.

Şu acılı günlerimizde, devletimizi belediyemizi kurumlarımızı yanımızda görmek isteriz. Hakaretleri duymak değil.
Güzel Malatyamız'ın Sn Büyükşehir Başkanı'nın sinirleri hayli yıpranmış anlaşılan. Eğer sorumluluklarının bilincinde değil ise, görevinden istifa etmelidir" ifadesini kullandı.

Yorumlar 1
Sadi 09 Nisan 2023 06:19

Çok haklısın başkan. İstifa etmez. Görevden alınmalı.

Bakmadan Geçme