Avrupa Birliği Hibe Programları İçin STK'lara Proje Yazma Eğitimi

Malatya Kent Konseyi Avrupa Birliği tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanmalarını sağlamak amacıyla proje yazma eğitimleri düzenliyor.

Malatya Haber: Malatya Kent Konseyi, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi iş birliğiyle, sivil toplum kuruluşlarının (STK) kapasitelerini geliştirmek ve Avrupa Birliği tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanmalarını sağlamak amacıyla proje yazma eğitimleri düzenliyor.

"Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitelerinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında verilen bu eğitimler, STK'ların kurumsallaşma süreci, sürdürülebilirlik, yapısal analiz ve faaliyet süreçlerinde karşılaştıkları sorunlara yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

İlk eğitim, 18 Ekim Cuma günü MABESEM Konferans Salonu'nda, Malatya Turgut Özal Üniversitesi AB Proje Koordinatörü Doç. Dr. Ekrem Akbulut tarafından verilecek. Eğitim, Avrupa Birliği Hibe Programları kapsamında proje hazırlama ve yazma konularında gerçekleşecek. Katılım için başvuruların online form üzerinden alınacağı belirtilmiş

Bakmadan Geçme