Azmiyle herkese örnek oluyor...

Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü eğitim faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

Malatya: Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü eğitim faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

Bu kapsamda düzenlenen Bilgisayar Kursu, her yaştan katılımcının ilgisini çekiyor ve ofis programları eğitimi sunuyor. Kurslar, vatandaşların dijital çağın gerekliliklerine adapte olmasına yardımcı oluyor.

Bu kursların katılımcılarından biri olan 58 yaşındaki Nurhan Erdoğan, azmiyle gençlere ve kadınlara ilham kaynağı oldu. Erdoğan, 2014 yılından bu yana belediyenin sunduğu çeşitli kurslara katılarak kendisini geliştirdiğini ve bu kursların hayatında olumlu değişimlere yol açtığını belirtiyor.

Bir diğer katılımcı, Zeliha Kayaduman, ev hanımı ve 3 çocuk annesi olarak teknolojinin önemine vurgu yapıyor ve bilgisayar becerilerini geliştirmek için kurslara katıldığını ifade ediyor.

Bilgisayar Kursu Eğitmeni Burak Güney, kursların yoğun ilgi gördüğünü ve özellikle KPSS'ye hazırlananlar ile iş arayanların bilgisayar becerilerini artırmak amacıyla bu kurslara katıldığını belirtiyor.

Bu tür eğitimler, toplumun farklı kesimlerinin teknolojiye erişimini artırırken, kişisel gelişimlerine de katkıda bulunuyor.

Bakmadan Geçme