Babacan Duyurdu : Battalgazi İçin İki Güzel Haber !…

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahmna Babcan Sosyal Medya Hesabında 'Battalgazi İçin İki Güzel Haber' diye paylaşımda bulundu.

Son Dakika Haberleri: Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahmna Babcan Sosyal Medya Hesabında "Battalgazi İçin İki Güzel Haber" diye paylaşımda bulundu. Bir süredir kesintiye uğrayan ve bir çok şikayet alınan "Eski Malatya Yolu" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eski Malatya Yolunun ihalesinin "10.10.2022 tarihinde yapıldığını açıklayan Babacan, "Ziver İnşaat firması tarafından 31.10.2022'de teslim alınan yol çalışmasında, depremden kaynaklanan konut ihtiyaçları için taş ocaklarından malzeme verilmesi ve bu süre zarfında taş ocaklarında stok yapılmasından dolayı sürecin uzadığı ve bu doğrultuda yaptığımız görüşmeler neticesinde, önümüzdeki birkaç gün içerisinde tam anlamıyla hızlı bir çalışmaya başlanılacak ve öngörülen 3 aylık bir çalışma ile iş teslimi yapılacaktır". ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, "Battalgazi Belediyemiz öncülüğünde başlatılıp ilerletilen Şehit Fevzi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki son durumu ve hızlandırılması noktasında yapılabilecekleri TOKİ İl Müdürlüğümüz ile detaylıca görüştüklerini açıkladı.

"Şehit Fevzi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Okul Sezonu Öncesi Teslim Edilecek"
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan yaptığı açıklamda, "Artık sona gelinmiş olan projede okul sezonu öncesi teslim için tüm hazırlıklar yapılıyor. Tapu, numarataj ve elektrik abonelikleri süreci ile birlikte nihayetinde kura çekilişi ve daire teslimlerinin Ağustos ayı içerisinde tamamlanması noktasında, görüştüğümüz tüm kurumlar nezdinde bir görüş birliği sağlanmış durumda.

Çalışmların okul sezonu öncesi teslimlerin yapılmasının sağlanması ve hak sahiplerinin birkaç zamandır uzayan mağduriyetlerinin artık son bulması noktasında TOKİ İl Müdürlüğümüz, ilgili kamu kurumlarımız, Battalgazi Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz tam bir koordinasyon içerisinde süreci nihayete erdireceklerdir." ifadesini kullandı.

Milletvekili babacan, "Süreç boyunca yoğun emeği geçen TOKİ İl Müdürlüğümüz, Battalgazi Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili tüm kamu kurumlarımızın değerli yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerimizle...
Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı...

Bakmadan Geçme