Babacan Müjde Diye Duyurdu

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjde diye duyurdu. 'Çok yakın zamanda şehrin ana damarının oluşturan Vilayet, Yeni Camii, Akpınar Bölgesi  nihai planı şehrimize ilan edilecektir' dedi.

Son Dakikla Haberi. AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjde diye duyurdu. "Çok yakın zamanda şehrin ana damarının oluşturan Vilayet, Yeni Camii, Akpınar Bölgesi nihai planı şehrimize ilan edilecektir" dedi

Babacan "Malatya için bu çok önemli. Çünkü bu umut demek. Geleceğe daha bir kuvvetle sarılmak demek...
Önümüzdeki dönem için, Malatya'nın yeniden inşa edilmesi için hepimizin üzerinde ağır bir yük var. Ve bu yükü hep birlikte taşıyacağız" açıklamasını yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Malatya İl Müdürü Katip Çiçek bir araya gelerek vatandaşların, hasar durumu raporlarına ilişkin konuyu görüştü.

Özellikle Bakanlığımız tarafından binalara verilen nihai raporların, özel ve alanında uzman teknik bir heyet tarafından verildiği vurgusunu dile getirem AK Parti malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, bu konuda vatandaşlarımızın müsterih olmasının istiyorum dedi.

Yapılan raporşarın tamamıyla alanında uzman ve teknik donanımıyla ülkenin en önde gelen isimler eliyle yürütüldüğünü ifade eden Babacan, burada özellikle belirtilmesi gereken husus can güvenliği, hepimiz açısından kırmızı çizgidir. Bu süreç en ufak bir riske mahal vermeden yönetileceğini belirtti.

Bundan sonraki tüm aşamalarda da bu noktanın özellikle takipçisi olacağız. Ayrıca orta hasar verilmiş evler için; yıkılması ya da güçlendirilmesi noktasında alınacak kararlarda süreç, maliklerin tamamının onayı üzerinden yürütülecek. Bu hukuki ve teknik şartlar ise Bakanlığımız tarafından ilan edilecek" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan "Şimdi bir de şehrimiz için çok güzel bir müjde vermek istiyorum. Çok yakın zamanda şehrin ana damarının (Vilayet, Yeni Camii, Akpınar bölgesi) nihai planı şehrimize ilan edilecektir" ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme