Babacan: Sorunları Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza doğrudan ileteceğiz

Asrın felaket büyük depremden şehir merkezi tamamen yıkılan Malatya'nın şehrin merkezinin inşa planı son halini alıyor. Şehir planının son hali doğrudan aktörü olan paydaşların katıldığı bir toplantı yapıldı.

Son Dakika Habbeleri: Asrın felaket büyük depremden şehir merkezi tamamen yıkılan Malatya'nın şehrin merkezinin inşa planı son halini alıyor. Şehir planının son hali doğrudan aktörü olan paydaşların katıldığı bir toplantı yapıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan'ın da katıldığı toplantıyı değerlendirdi. Hem sosyal, kültürel ve tarihi dokusu itibariyle şehrin merkezinin nasıl inşa edileceğini dile getiren Babacan, hem de ticari ve iktisadi boyutlarıyla meseleyi nasıl ele alacağımızı konular üzerinde tartıştıklarını beyan etti..

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babaca Özellikle Akpınar ve kasap pazarı etrafındaki işyerlerinden oluşan farklı sektör temsilcilerinin, oda başkanlarının ve şehrin önde gelen STK'ların temsilcilerinin görüş, öneri ve tavsiyelerini dinlediklerini anlatan Babacan, aldığımız bu notları Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza doğrudan ileteceğiz..

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babaca, şehrin merkezinin planı son haline yaklaşırken bu görüşlerin değerlendirmeye alınması noktasında son derece verimli bir gün olduğunu açıkladı.

Bakmadan Geçme