Babacan: Sorunları hep birlikte aşacak ve hep birlikte çözeceğiz

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ziyaret ve inceleme çalışmalarına devam ediyor. Ziyaret kapsamında önce Battalgazi sonra Pütürge'yi ziyaret eden Babacan 'Sorunları hep birlikte aşacak ve hep birlikte çözeceğiz' ifadesini kullandı.

Son Dakika Malatya Haberleri: Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ziyaret ve inceleme çalışmalarına devam ediyor. Ziyaret kapsamında önce Battalgazi sonra Pütürge'yi ziyaret eden Babacan "Sorunları hep birlikte aşacak ve hep birlikte çözeceğiz" ifadesini kullandı.

Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Pütürge'deki tüm muhtarlar, teşkilat üyeleri, STK'lar ve Pütürge esnafın katılımıyla gerçekleşen Pütürge İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde yapılan hizmetlere dikkat çekerek, “Hem Büyükşehir Belediyemiz hem Pütürge Belediyemiz tarafından, Pütürge merkezine, köylerine, mahallelerine seçim süreci boyunca hizmetlerin gittiğini görüyoruz.

Her iki başkanımıza da bu 4.5 yıl içerisinde Pütürge'ye hizmet noktasında bu kadar yoğun emek sarf ettikleri için teşekkür ediyorum. Böyle zor bir coğrafyaya bu kadar hizmetin götürülebilmesi, Türkiye'mizin geldiği noktayı da bize göstermektedir. Büyükşehir Belediyemizin ve Pütürge Belediyesinin güzel bir koordinasyonunda gerçekleştirilen hizmetlerin sonuçlarını görüyoruz. Malatya'mızı daha ileri noktalara taşımak, hemşerilerimizin doğal taleplerini karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu sürece katkı sunacak herkesin yolu açık olsun” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme