Başkan Çınar Yetenekli Sporcumuzu Milli Takımlara göndereceğiz.

Son Dakika Haberi: Mehmet Çınar, Türkiye Kick-Boks Şampiyonasından altın madalya ile dönen Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Kick-Boks alt yapı sporcularından Zekeriya Hamza Özpolat, Ömer Faruk Yılmaz, Mehmet Deveci ve Türkiye ikincisi Ali Pusat Doğan ile ailelerini makamında ağırladı.

Türkiye Kick-Boks Federasyonu tarafından 22 ile 29 Ocak günleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında ter döken Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün alt yapı sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Küçük yaşlarda geldikleri Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün alt yapısında kick-boks eğitimi gören Zekeriya Hamza Özpolat, Ömer Faruk Yılmaz, Mehmet Deveci ve Ali Pusat Doğan, Şanlıurfa'daki şampiyonadan madalyalarla dönüş yaptılar.

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Oktay Özevren'inde katıldığı ziyaret sırasında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçesinde başlattıkları spor ve tesisleşme hamlelerinin meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade ederken, kulübün alt yapısından yetişen genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Çınar, Çınar, alt yapıdan yetişen sporcuların katıldıkları turnuvalarda başarılı olmalarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü; “ ‘Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi' sloganı altında ilçe genelinde yürüttüğümüz sportif hizmetlerimiz ve yatırımlarımızın meyvelerini bu güzel sonuçlarla almak hepimizi gururlandırıyor.

Genç sporcular açısından büyük önem taşıyan Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüzün alt yapı oyuncularından Zekeriya Hamza Özpolat, Ömer Faruk Yılmaz, Mehmet Deveci ve Ali Pusat Doğan'ın Türkiye Şampiyonasında kazandıkları madalyalar bizim için çok büyük anlam ifade etmektedir.

Çocuklarının başarılarından dolayı duygusal anlar yaşayan aile mensupları da, çocuklarına güzel ortamlarda spor yapma imkânı sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürlerini sundular.

Bülten

Bakmadan Geçme