Başkan Günder'den Sıkı Pazarlık

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Son Dakika Haberleri: Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Satıcı ve alıcıların sorunlarını dinleyen Başkan Güder Alıcılarla ve besicilerle sohbet ederken kurbanlık almaya gelen vatandaşlar adına fiyat pazarlığına dahil oldu.

Battalgazi belediye Başkanı Osman Güder “Pazar esnafımıza ve hemşerilerimize bereketli alışverişler diliyorum, bol kazanç diliyorum. Ayrıca kurban kesimi sırasında kurbanlıkların hijyen kurallarına, çevre temizliğine ve hayvanların eziyet çekmeden usulüne uygun bir şekilde kesilmelerin yapılaması çağrısında bulundu.

Başkan Güder “Toplum sağlığının korunması adına kurban kesim yerlerinde giriş ve çıkışları da kontrollü bir şekilde sağlayacak olan ekipler, her hangi bir olumsuzluğa mahal vermeme adına önlemleri sıkı bir şekilde uygulayacaktır” dedi

Ayrıca Başkan Güder Kurban Bayramında Kurban Kesimleri için 3 belirlediklerini açıkladı. Bunlar, Hanımınçiftliği Mahallesi Vaizpınar Caddesi'nde besihane, Merkez Beydağı Mahallesi Kılıçaslan Sokak'ta bulunan besihane ve Uçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi Özer Oto Yıkamadır dedi.

Bakmadan Geçme