Başkanı Tutana Aşk Olsun…

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük kafaya taktı Pütürge'yi sil baştan yenileyecek. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son Dakika Haberi: Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük kafaya taktı Pütürge'yi sil baştan yenileyecek. Göreve geldiği günden bu yana kendini Pütürge'nin makûs tarihini değiştirmeye adayan Mikail Başkan Pütürge'yi bir cazibe merkezi haline getirmeye kararlı.

Gerek yeşil dokusuyla gerek mert insanıyla türkülere konu olan Pütürge için kolları sıvayan Mikail Başkan, Pütürge Hizmet binası hizmete gün sayarken Pütürgeli hemşerilerini heyecanlandıran bir video paylaştı. Videoda Pütürge ilçesinin girişi tamamen değişiyor. Yürüyüş alanları bisiklet yolları Osmanlı Mimarisiyle göz kamaştıran şehrin giriş projesi hızla hayata geçiyor.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük şunları söyledi:
“Yeniden inşa ettiğimiz Pütürge'mize yakışacak yepyeni ve modern ilçe girişi projemizi hayata geçiriyoruz.. Pütürge'mize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olsun. Bu projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'na, Malatya Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder şükranlarımı sunarım” ifadesini kullandı.


Bakmadan Geçme