Belediye Başkanı Geçit: 'Muhtarlarımız Halkımızın Gözü, Kulağıdır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Malatya Haber: Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Geçit, mesajında muhtarların, mahallelerdeki sorunları yakından gözlemleyip halkın taleplerini dinleyen ve çözümler üreten önemli kişiler olduğunu belirtti. Muhtarların yerel yönetim ile vatandaşlar arasında bir iletişim köprüsü görevi gördüğünü vurgulayan Başkan Geçit, muhtarlık kurumunun demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu hatırlattı.

Başkan Geçit, “Yerel demokrasinin en eski temsilcileri olan muhtarlarımız, halkımızın eli, gözü ve kulağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla ilgili hassasiyeti biz idarecilere örnek teşkil etmektedir. Muhtarlarımız, devlet kurumları ile mahalle sakinleri arasında önemli bir köprü görevini üstlenmektedir. Yeşilyurt Belediyesi olarak, Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla vatandaşlarımızın taleplerini hızlı bir şekilde çözüyoruz. Muhtarlarımızla düzenli olarak istişarelerde bulunarak şehrimize katkı sağlıyoruz” dedi.

Başkan Geçit ayrıca, muhtarların talepleri doğrultusunda vatandaşların sorunlarına kalıcı ve etkili çözümler üretildiğini belirtti ve tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Bakmadan Geçme