Birlikte Büyüyoruz Projesi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Birlikte Büyüyoruz Projesi'nde görev alan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit tarafından ödüllendirildi.

Elazığ Haberleri: Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Birlikte Büyüyoruz Projesi'nde görev alan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit tarafından ödüllendirildi.

Proje, yaz tatili boyunca MasalMatik Evinde farklı branşlardan öğretmenlerle çocukları buluşturmayı amaçladı. Temmuz ve Ağustos aylarında toplam 63 öğretmenin görev aldığı proje sayesinde 4200 öğrenciye ulaşıldı.

Proje, çocukları okul dönemine hazırlamak, eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve kültürel mirasımız olan masalları gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, yaptığı açıklamada, öğrencilerin okul dışı etkinliklerle bir araya gelmesinin önemine değindi ve Bakanlığın Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri başlamadan önce Elazığ'da bu tür çalışmalara başladıklarını vurguladı.

Yiğit, projeye katkı sağlayan öğretmenlere teşekkür ederek, bu eğitim-öğretim yılında da başarılı çalışmalar yapmalarını diledi.

Bakmadan Geçme