Bu Çoban Başka Çoban...

Herkes onu 'Mikail Usta' olarak bilir. Sanat Sokağı'nda doğal ahşap işi ile uğraşan Mikail usta bu kez torunu için aldığı civcivlere çobanlık yapıyor. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son Dakika Haberleri: Herkes onu “Mikail Usta” olarak bilir. Sanat Sokağı'nda doğal ahşap işi ile uğraşan Mikail usta bu kez torunu için aldığı civcivlere çobanlık yapıyor.

Dedik ya bu çoban başka çoban. Mikail Usta eline aldığı sopa ile civcivleri kedi ve kargalara kaptırmamak için Malatya Sanat Sokağı'nda pür dikkat gezdiriyor.

Civcivlere çobanlık yapan aynı zamanda doğal ahşap ustası olan Mikail Usta, torununun okula gitmesiyle civcivlere kendisinin baktığını söyledi.

Sanat Sokağı'nda baktığı 4 civcivi, kedi ve köpek ve kargalarda koruyan Mikail Usta sopayı yerde sürükleyerek civcivleri peşine gelmesini sağlıyor.

Daha önceleri koyun keçi ve büyükbaş havanlara da çobanlık yaptığını söyleyen Mikail Usta “Sanat Sokağı'nda civcivlere çobanlık yapıyorum. Mikail Usta "Civcileri kedi, köpek ve kargalarda koruyoruz. Akşam olunca da onlar için yaptığımız kümese koyuyoruz. Günde 3-4 saat çobanlık yapıyorum” ifadesini kullandı…


Bakmadan Geçme