Yeşilyurt Belediyesi'nden Sınav Kazandıran Taktikler

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sınav Kazandıran Taktikler' semineri, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu'nun katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Son Dakika: Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sınav Kazandıran Taktikler" semineri, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu'nun katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Türkiye genelinde "Gri Koç" olarak tanınan Müftüoğlu, sınavlara hazırlık süreci, stres yönetimi, zamanın verimli kullanılması ve etkili çalışma yöntemleri gibi konular hakkında öğrencilere önemli bilgiler sundu. Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte salon dolup taştı.

Seminerde Müftüoğlu, başarı ve motivasyonun anahtarının disiplinli ve planlı çalışmada olduğunu vurguladı. Öğrencilerle interaktif bir şekilde ilerleyen etkinlikte, Müftüoğlu gençlerin sorularını da yanıtladı. Etkinliğin ardından öğrenciler, bu fırsatı sundukları için Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'e teşekkür ettiler.

Geçit, konuşmasında sınavlardaki başarının disiplinli, özverili çalışma ve inançla mümkün olduğunu belirterek, öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme