Bursa Yıldırım Belediyesi'nden Depremzedelere Yardım

Yeşilyurt Belediyesi farklı bölgelerinde hizmete sunulan konteyner kentlerin temel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Son Dakika Haberleri: Yeşilyurt Belediyesi farklı bölgelerinde hizmete sunulan konteyner kentlerin temel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Asrın felaketi büyük depremin ardında Yeşilyurt Belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ilçede hizmete sunulan konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların da taleplerini dikkate alarak hizmetlerini yoğunlaştırdı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, konteyner kentlerin eksikliklerini teker teker giderdiklerini ifade etti.

Başkanı Mehmet Çınar, “Çarşamba günü başlayacak olan mübarek Kurban Bayramı öncesinde ilçemizde faaliyete geçen konteyner kentlerde ikamet eden depremzedelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızı dört koldan sürdürmekteyiz.

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından getirilen yardım kolilerini depremzedelere teslim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar burada yaptığı konuşmada konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin Kurban Bayramını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için imkânları seferber ettiklerini söyledi.

eşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'da deprem yaralarının sarılması adına başlatılan çalışmalara katkılarından dolayı Bursa Yıldırım Belediyesi'ne teşekkür ediyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yakınca mahallemizde konteyner kent kuran, bunun yanı sıra yardım paketleriyle depremzelerimizin temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gereken katkıyı sunan Bursa Yıldırım Belediyesi'ne duyarlı ve hassas yaklaşımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Burası ilk etapta 300 konteyner olarak planlanmıştı ancak daha sonra diğer kurumların eklediği konteynırlarla birlikte bin 500'e yakın konteynırla birlikte kentimizin en büyük konteyner kenti haline dönüştü. Fiziksel şartlarının yanı sıra okulu, camisi, oyun alanları ve sosyal donatılarıyla birlikte burası daha güzel bir görüntüye kavuştu.

Depremzede vatandaşlarda gelen yardımlar ve yapılan hizmetlerden dolayı Bursa Yıldırım Belediyesi ile Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.

Bakmadan Geçme