Çevre Haftası etkinliklerle kutlandı...

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Sivas Belediyesi öncülüğünde kutlama programı ve ödül töreni düzenlendi.

Son Dakika Haberi: 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Sivas Belediyesi öncülüğünde kutlama programı ve ödül töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Hasbahçe'de düzenlenen etkinliğe; Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, il protokolü, okul idarecileri ve öğrenciler ile çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Programda konuşan Başkan Bilgin, "Gelecek nesillere karşı temel sorumluluğumuz, onlara temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmaktır" diyerek bu alanda yapılan projelerden bahsetti.

Ardından ilkokul öğrencileri tarafından çevre andı okunarak atık malzemelerden yapılan enstrümanlarla hazırlanan müzik dinletisi sunuldu.

Programda ayrıca Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen atık yağ toplama yarışması ile atık pil toplama yarışmalarında dereceye giren kişi ve kurumlara ödülleri takdim edildi.

Bakmadan Geçme