CHP'de İbrahim Erbaş yeniden gençlik kolları başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 17. Olağan Gençlik Kolları Kongresi gerçekleşti ve İbrahim Erbaş yeniden gençlik kolları başkanlığına seçildi.

Son Dakika: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 17. Olağan Gençlik Kolları Kongresi gerçekleşti ve İbrahim Erbaş yeniden gençlik kolları başkanlığına seçildi.

Kongrede, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, CHP'nin tarihi ve demokrasinin korunmasında gençliğin rolüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, partinin Türkiye'nin kurucu partisi olarak ulusal bağımsızlık ve demokrasi mücadelesindeki önemi ile gençlerin bu mücadeleyi geleceğe taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi.

İbrahim Erbaş, üç yıllık görev süresi boyunca CHP gençlik kollarının aktif çalışmalarını ve gençliğin partinin "öz gücü" olduğunu vurgulayarak, yeni dönemde de bu mücadeleyi sürdürmekten onur duyacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca, 1978'de katledilen CHP Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Mazmanoğlu ve 2015 Ankara Garı saldırısında hayatını kaybeden gençler anıldı. İl Başkanı Yıldız, gençlere, CHP'nin emperyalizmle mücadeledeki tarihi mirasını sahiplenmeleri ve bu mirası geleceğe taşımaları çağrısında bulundu.

Gençlik Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu: Begüm Polat, Çağdaş Süleyman Yıldız, Dursun Uslu, Efe Kağan Almasulu, Eftelya Güler, Enver İnan, Gülseren Yücel, Hasancan Ciğerci, Murat Deniz Özer, Murathan Özhan, Mustafa Can Küsmez, Nazlıcan Karataş, Oğulcan Berktaş, Onur Şimşek.

Bakmadan Geçme