Depremzede Firmalar İçin MTSO ve Defterdarlık İş Birliği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Defterdarı olarak atanan Nazmi Erol'u ziyaret ederek, depremzede firmalara sağlanacak kolaylıkların önemine dikkat çekti.

Malatya Haber: Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Defterdarı olarak atanan Nazmi Erol'u ziyaret ederek, depremzede firmalara sağlanacak kolaylıkların önemine dikkat çekti.

Sadıkoğlu, 6 Şubat depremlerinden büyük hasar gören Malatya'da, depremzede firmaların karşılaştığı sorunların çözümünde her türlü kolaylığın sağlanması gerektiğini vurguladı. Erol'un önceki görev yerinin Ankara Gelir İdaresi Başkanlığı olması dolayısıyla bu sorunlara vakıf olduğunu ve Malatya için bir avantaj teşkil ettiğini belirtti. MTSO'nun Defterdarlık ile iş birliğini artırarak devam ettireceğini ifade etti.

Ziyarette, MTSO Meclis Başkanı Hakan Er, Meclis Başkan Vekili Ayhan Altunok, Meclis Divan Üyesi Turgay Demirhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Duyar, Osman Yıldırım, Mikail İkiz ile Meclis Üyesi Eyüp Tav da yer aldı.

Bakmadan Geçme