Derme Deresi Park Alanı Genişletiliyor

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki yeşil alan projeleri ile vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Malatya: Battalgazi Belediyesi, ilçedeki yeşil alan projeleri ile vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Derme Deresi Park Alanı'nı genişletme çalışmaları kapsamında, bölgenin sosyal yaşam merkezi hâline getirilmesi hedefleniyor. Başkan Taşkın, “Derme Deresi Park Alanı, ilçemizin cazibe merkezi olacak. Vatandaşlarımız doğayla iç içe, huzur dolu vakit geçirebilecekler.” ifadelerini kullandı.

Kırkgöz Kır Bahçesi Düğün Salonu Hizmete Girdi
Kırkgöz Sahil Parkı'nda faaliyete geçirilen kır bahçesi düğün salonu, özel günlerini kutlamak isteyen vatandaşlar için cazip bir mekân haline geldi. Başkan Taşkın, “Hemşehrilerimizin özel günlerinde keyifle kullanabilecekleri, doğayla iç içe ve huzurlu bir alan oluşturduk.

Kır Bahçesi Düğün Salonumuz, ilçemize değer katıyor.” diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu proje ile, Battalgazi'de sosyal alanların sayısı da artmış oldu.

Bakmadan Geçme