Dikkat! Soğuk havlar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, akşam saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nde yerel kuvvetli yağışlar etkili olmaya başlayacak.

Son Dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, akşam saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nde yerel kuvvetli yağışlar etkili olmaya başlayacak.

Gün içinde Türkiye'nin büyük bölümünde yağış beklenmezken, özellikle akşam saatlerinde Marmara'nın batısında ve gece boyunca Marmara genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Yerel kuvvetli yağışların özellikle Trakya kesiminde akşam saatlerinde, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde gece saatlerinde etkili olması bekleniyor. Ayrıca, sabah saatlerinde Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve sis olasılığına dikkat çekildi.

Bu ani sıcaklık düşüşü ve yerel kuvvetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Yağışların ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz sonuçlara yol açabileceği konusunda uyarılar yapıldı. Kış mevsiminin etkilerini hissettireceği bu dönemde, özellikle yağış beklenen bölgelerde hazırlıklı olunması önemli.

Bakmadan Geçme