Dinime İmanıma Yol Kapalı!

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Topsöğüt Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları nedeniyle bir yol kapatılmış ve 'Yol Trafiğe Kapalıdır' tabelası konmuştu. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son Dakika: Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Topsöğüt Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları nedeniyle bir yol kapatılmış ve "Yol Trafiğe Kapalıdır" tabelası konmuştu.

Buna rağmen, tabelaya aldırmadan yola giren bazı sürücüler, kapalı yol nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Bu durum, hem sürücülerde hem de mahalle sakinlerinde can sıkıntısı yaratmış olmalı ki sorunu çözmek için, mahalle sakinleri ilginç bir yönteme başvurdu.

"Yol Trafiğe Kapalıdır" tabelasının yanına, "Dinime İmanıma Yol Kapalı Gelirsen Geri Dönersin" yazılı ikinci bir tabela koydular. Bu tabela, sürücülerin dikkatini çekmeyi başardı.

Haberlere konu olan bu olay, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi, mahalle sakinlerinin bu yaratıcı çözümünü takdir ederken, olaya esprili yorumlar da yapıldı. Bu olay bize, tabelalara uymanın ve trafik kurallarına riayet etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.

Mahalle sakinlerinin bu ilginç çözümü, trafik bilincini artırmada ve kazaları önlemede küçük bir rol oynamış olsa da, bu tür çözümlerin kalıcı bir çözüm olmadığını da unutmamak gerekir.

Yetkililer, yol çalışmaları sırasında gerekli önlemleri alarak ve sürücülere gerekli bilgileri sağlayarak bu tür olayların tekrarlanmasını önleyebilirler.

Özel Haber
Yorumlar 1
Samanköylü 07 Temmuz 2024 22:42

Orjinal fikirler çıkıyor yurdum insanından.

Bakmadan Geçme