Durmuş Boztuğ : 'İnsanlığı, vicdanı, sevgiyi, saygıyı yok ettiler'

Büyük Birlik Partisi (BBP), Türkiye'de büyük yankı uyandıran Narin cinayetine dikkat çekmek ve tepki göstermek amacıyla Diyarbakır'ın Tavşan Tepe Köyü'nde bulunan Narin'in mezarını ziyaret etti.

Son dakika: Büyük Birlik Partisi (BBP), Türkiye'de büyük yankı uyandıran Narin cinayetine dikkat çekmek ve tepki göstermek amacıyla Diyarbakır'ın Tavşan Tepe Köyü'nde bulunan Narin'in mezarını ziyaret etti.

Ziyarete BBP Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, MKYK üyesi Recep Er, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz ve Diyarbakır, Mardin ve Bayman il başkanları katıldı.

Durmuş Boztuğ, yaptığı açıklamada, Narin cinayetinin sadece bir çocuk cinayeti değil, aynı zamanda insani değerlerin büyük bir tahribatı olduğunu belirtti.

Bu tür vahşetlerin sorumlularının yargı önünde mutlaka hesap vermesi gerektiğini vurgulayan Boztuğ, "Her defasında bu son olsun dedik, ama oldurmadılar, öldürdüler" ifadesini kullandı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, bu olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerin gerekli tedbirleri alması ve yargı sisteminin gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Olayın yalnızca bir cinayet değil, aynı zamanda insanlık, vicdan, sevgi ve saygı gibi değerlerin yok edilmesi olduğunu ifade etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme