Durucasu Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon hatları yenileniyor...

Yazıhan İlçesi'nde İçme suyu hatları yenileniyor. Durucasu Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon yenileme çalışmaalrı tam gaz devam ediyor. 

Son Dakika Malatya Haberleri: Yazıhan İlçesi'nde İçme suyu hatları yenileniyor. Durucasu Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon yenileme çalışmaalrı tam gaz devam ediyor.

Konu ile ilhili çıklama yapan Yazıhaen Belediye Başkanı Nevzat Öztürk "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan'a, Maski Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Mert ve Maski Genel Müdürlüğünde emeği geçen personellere teşekkür ediyorum.

Ayrıca Mahallemizde yapılan içme suyu yenileme çalışmalarını Maski Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Kaya , Maski Yatırım ve İşletmeler Daire Başkanı Ramazan Toy ve Maski personelleri ile birlikte yerinde incelemelerde bulunarak Alt yapı çalışmalarından dolayı yol tahribatlarının geçici olarak çözüm üretilmesi konusunda istişarelerde bulunduk.

Oluşan sorunların farkındayız ve en kısa zamanda çözüm sağlayacağız. Durucasu Mahalle Sakinlerimizin bu konudaki anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz .

Bakmadan Geçme