EBEGEM'de Sertifika Töreni

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi(EBEGEM)'nde eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Son Dakika Haberi: Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi(EBEGEM)'nde eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren EBEGEM, 9-14 yaş grubundaki çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için uzman eğitmenler eşliğinde 10 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında verilen temel bilgisayar ve robotik kodlama yaz kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklara sertifikalarını takdim etti.

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi binasında düzenlenen sertifika programına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, çocuklar ve aileleri katıldı.

Programda Eğitim Uzmanı Hakan Özcan öncülüğünde verilen bilgisayar ve robotik kodlama kurslarını başarıyla tamamlayan 103 öğrenciye Aksu ve Özcan tarafından katılım belgeleri verildi.

Bakmadan Geçme