Gazeteci Alişan Hayırlı Kayaarası Kanyonu'nda Ölümle Burun Buruna!

Malatya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtan araştırmacı gazeteci Alişan Hayırlı, Kayaarası Kanyonu'nda korku dolu anlar yaşadı.

Malatya Haber: Malatya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtan araştırmacı gazeteci Alişan Hayırlı, Kayaarası Kanyonu'nda korku dolu anlar yaşadı.

Ünlü gazeteci, dünyanın en tehlikeli kanyonlarından biri olarak kabul edilen Arapgir Kayaarası Kanyonu'nda çekim yaparken, bir anlık dalgınlıkla ölümle burun buruna geldi.

15 kilometre uzunluğunda ve içinden Kozluk Çayı'nın geçtiği kanyonda, 90 derece eğimli kayaların kenarında çekim yapan Hayırlı, dengesini kaybederek uçuruma doğru sürüklendi. Ayağı kaydı, ancak ani bir refleksle kayalıklara tutunmayı başaran gazeteci, sadece birkaç saniye ile hayatını kurtardı.

Hayırlı'nın daha önceki bir paylaşımında "90 derece eğimli kayalıklarda en ufak bir dikkatsizlik sizi Kozluk Çayı'nın derinliklerine sürükleyebilir" demesi bu tehlikenin habercisiydi. Neyse ki korkulan olmadı ve Alişan Hayırlı, ölümle sonuçlanabilecek bu kazadan sağ kurtuldu.

Geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz Alişan Hayırlı'nın bu ürkütücü deneyimi, doğanın vahşi güzelliğiyle bir kez daha yüzleşmemizi sağladı. Kendisinin ilerleyen günlerde bizlerle paylaşacağı muhteşem kareleri heyecanla bekliyoruz.

İbrahim Yoldaş

Özel Haber

Bakmadan Geçme