Gazi Yarı Maratonu İçin Başvurular 14 Ekim'de Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğiyle düzenlenen 6. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı.

Gaziantep: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğiyle düzenlenen 6. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı.

1 Aralık 2024'te gerçekleştirilecek olan maraton, Antep Savunmasında şehit düşen 6.317 kahramanın anısına ve “Spor Şehri Gaziantep” vizyonu çerçevesinde düzenleniyor. Spor kültürünün şehirde yaygınlaştırılmasını amaçlayan bu etkinlik, hem ulusal hem de uluslararası sporcuların ilgisini çekiyor.

Maratona katılmak isteyenler, 14 Ekim'de başlayacak kayıt sürecinde www.gaziyarimaratonu.org adresi üzerinden en geç 25 Kasım'a kadar başvurularını yapabilecekler. Farklı kategorilerde düzenlenecek yarışlarda profesyonel sporcuların yanı sıra amatör atletler de ter dökecek ve dereceye girenler ödüllendirilecek.

Etkinlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yanı sıra spor camiasından tanınmış isimlerin de yer alması bekleniyor.

Bakmadan Geçme