Güney Kuşak Yolu'nda Çalışmalar Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Güney Kuşak Yolu'ndaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Son Dakika: Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Güney Kuşak Yolu'ndaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda, 3 bin 400 metrelik bir alanda yol genişletme, altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yapılıyor. Yolun 6 şeritli hale getirilmesi hedefleniyor. Çalışmalar, Malatya'nın trafiğini büyük ölçüde rahatlatmayı amaçlıyor.

Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin, Güney Kuşak Yolu'nun tamamlanmasının trafiği büyük ölçüde rahatlatacağına inanırken, çalışmaların hızla ilerlemesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Beydağı Mahalle Muhtarı Hakverdi Sevgi de yıllardır kangren haline gelen yolun çözülmesi adına önemli adımlar atıldığını vurguladı. Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Gazi Yılmaz ise Güney Kuşak Yolu'nun birçok mahalleye fayda sağlayacağını ifade ederek, belediye ekibine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme