İkizce TOKİ konutları Yıl Sonunda Bitecek

6 Şubatta yaşanan asrın felaket olarak adlandırılan büyük depremin ardında depremzedeler için yapılan konutlar yükselmeye başladı.

Son Dakika Habeleri: 6 Şubatta yaşanan asrın felaket olarak adlandırılan büyük depremin ardında depremzedeler için yapılan konutlar yükselmeye başladı. Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan yapımı devam eden İkizce TOKİ konutların yapıldığı şantiyede incelemelerde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, İkizce TOKİ konutlarının şantiyesinde yüklenici firma yetkilileriyle ve proje sorumlus işçilerle bir araya geldi.

Milletvekili Babacan “İşler, bu yılın Aralık ayı sonu itibari ile bütün dairelerin teslim edileceği bir takvimde yürüyor. Yeşil alanların, oyun parklarının ve sosyal donatıların da yer aldığı bir proje hazırlanmış” ifadesini kullandı.

Yapılan daireler hakkında bilgi alan Babacan 3+1 daireyi gezerek bilgi aldı. "Yetkilililer İkizce TOKİ konutları Toplamda 736 daireden oluştuğunu Zemin+4 kat binalar ve 3+1 olduğunu aktardı. Brüt 105 m2; net 85 m2dir." ifadesini kullandı.

Milletvekili Babcan ise "Artık gelişmiş bir standardı yakalamış olan TOKİ, Malatya'daki bu projeyle hem daire iç planı hem modern görüntüsü hem de kullanılan malzemelerin niteliği itibariyle çok vaatkar bir görüntü verdi bize” ifadesini kullandı.


Bakmadan Geçme