İtfaiye Haftası Etkinlikleri Dörtyol Kızılay Meydanı'nda Gerçekleştirildi...

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan Belediyesi, Dörtyol Kızılay Meydanı'nda önemli bir etkinlik düzenledi.

TAKİP ET

Son Dakika: Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan Belediyesi, Dörtyol Kızılay Meydanı'nda önemli bir etkinlik düzenledi.

Bu etkinlikte, belediyeye bağlı itfaiye araçları, yangın söndürme, arama-kurtarma sırasında kullanılan malzemeler ve ekipmanlar sergilendi. İtfaiye ekipleri, öğrencilere ve vatandaşlara yangın güvenliği, kurtarma operasyonları ve itfaiyecilik hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İtfaiye Müdürü Sami Karakaş ve itfaiye ekiplerini ziyaret ederek özverili çalışmaları için teşekkür etti. Erzincan Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, yalnızca yangın olaylarına değil, trafik kazaları, arama-kurtarma operasyonları ve doğal afet durumlarına da 365 gün, 7/24 müdahale ediyor.

Etkinlikte, yangın, kaza ve deprem gibi zorlu durumlarda canlarını ortaya koyan itfaiye ekipleri, büyük bir takdir topladı. Özellikle öğrenciler, itfaiyenin görevlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Müdahale araçları ve kullanılan malzemelerin tanıtıldığı bu etkinlik, hem eğitici hem de bilgilendirici bir ziyaret olarak öne çıktı.

Bakmadan Geçme