Karademir: 'YMS, Küllerinden Doğarak Süper Lig'e Yürüyecek'

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Yeni Malatyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunda yaşanan gerginlikler üzerine bir yazılı açıklama yaptı.

Malatya Spor: Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Yeni Malatyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunda yaşanan gerginlikler üzerine bir yazılı açıklama yaptı.

Karademir, Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak bir değeri olduğunu vurguladı ve kongrede yaşanan gerginliklerin herkesi üzdüğünü belirtti. 6 Şubat'taki depremden büyük zarar gören Malatya'nın yanı sıra, Yeni Malatyaspor'un da bu süreçten etkilendiğini ve transfer yasağı nedeniyle oyuncu alamadığını hatırlattı.

Karademir, şehrin ve kulübün deprem sonrası toparlanma sürecinde olduğunu, hem Malatya'nın hem de Yeni Malatyaspor'un küllerinden yeniden doğarak Süper Lig'e çıkma mücadelesini sürdüreceğini ifade etti. Ayrıca, kongrede seçilen Yeni Malatyaspor Başkanı'na başarı dileklerinde bulundu.

Bakmadan Geçme