Karagöz TOKİ'den 411 Basın Sitesine Ateş Açıldı

Yavuz Selim Mahallesi 411 Basın Sitesi sakinleri akşamları balkona çıkamıyor. Bazı kişi veya kişilerin, hedef gözetmeksizin binalara ateş açması paniğe neden oldu.

Son Dakika Haberi: 441 Basın Sitesinde oturan vatandaşlara ateş açıldı. Yavuz Selim Mahallesi 411 Basın Sitesi sakinleri akşamları balkona çıkamıyor. Bazı kişi veya kişilerin, hedef gözetmeksizin binalara ateş açması paniğe neden oldu.

Önceki akşam saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, Yavuzselim Mahallesi Rıhtım Sokakta buluna çoğunluğu basın mensubu ve ailelerinin kaldığı, 441 Basın sitesine, Karagöz TOKİ'den hedef gözetmeksizin 4 el ateş açıldı.
Açılan ateş sonucunda herhangi bir yaralanma olmazken mahalle sakinleri Karagöz TOKİ civarında asayiş olaylarının artmasından dolayı duydukları endişelerini, dile getirdiler.

Mahalle sakinleri olayı anlatırken yaşadığı korkuyu anlattılar.
“Önceki akşam 3-4 el ateş açıldı. Balkonda ailece oturuyoruz, kurşunların yanımızdan geçtiğini çıkardığı seslerinde anlıyoruz. Misafirlerimiz var parkta oynayan çocuklarımız var onlara bir zarar gelmesinden korkuyoruz, endişeliyi. İsteğimiz bu sorumsuz kişi veya kişilerin bir an önce yakalanması” bir daha böyle olayların olmamasıdır” ifadesini kullandılar.

Mahalle sakinleri, Karagöz TOKİ' de asayiş olayların son 2 hafta içerisinde artmasında dolayı, bölgede var olan MOBESE kameralarının sayısını arttırılması istiyor. Yaşanan olayların polis kayıtlarında olduğunu dile getiren vatandaşlar, meydana gelen olayla ile alakalı şikâyette bulunulduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, can sıkıcı olayların yaşanmaması ve kimseye zarar gelmeden faillerin yakalanmasını istiyor.

Yorumlar 1
441 site sakini 09 Haziran 2023 15:59

İbrahim beye yapmış olduğu haberden ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Bu yaşanan olay son bir aydır sıklıkla yaşanmaktadır. 441 site saki olarak herkesin bu konuda hassasiyet göstererek gerekli yerlere bireysel şikayetlerini yaparak bu hususu taze tutmamız gerekmektedir. Yavuz selim mahallesi muhtarının da bu konudaki eksikleri ivedi olarak halletmesi gerekmektedir ki orda aydınlatma eksik ve daha fazla mobese kamerası gerekmektedir.

Bakmadan Geçme