Konteyner Yaşam Alanlarında Haşereyle Mücadeleyi Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, haşereyle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Malatya Haber: Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, haşereyle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, 718 mahallede yıl boyunca yürüttükleri ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Kış aylarında kışlak, yaz aylarında ise larva dönemine yönelik yapılan ilaçlamalarla haşere oluşumunun önüne geçiliyor.

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya sınırları içinde kurulan 72 konteyner yaşam alanında, vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekipler, mekanik ve fiziksel önlemlerle çalışmalarına hız verdi. Ç

öp konteynerleri, kanalizasyon giderleri ve açık alanlarda haşerelere karşı etkili ilaçlarla mücadele eden belediye ekipleri, son olarak Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi Samanköy Geçici Yaşam Alanı'nda kemirgen ve diğer haşerelere karşı yoğun ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme