Kurutilek Mahallesinde Tretuvar yapım çalışmaları devam ediyor

Kurutilek Mahallesi ana caddesin kalan kısımda tretuvar çalışması devam ediyor. Tretuvar çalışmasının bitmesi akabinde asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Son Dakika Haberi: Kurutilek Mahallesi ana caddesin kalan kısımda tretuvar çalışması devam ediyor. Tretuvar çalışmasının bitmesi akabinde asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Erzincan'da kaldırımsız ve asfaltsız sokak bırakmamak için tüm birimleri ile çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde yol ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar ile kaldırımlar yenilenerek vatandaşların rahat ve güvenli yürüyebilmeleri sağlanıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde başlatılan çalışmalar devam ederken bu kapsamda Kurutilek Mahallesi ana caddesin kalan kısımda tretuvar çalışması devam ediyor. Tretuvar çalışmasının bitmesi akabinde asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Bakmadan Geçme