Malatya Arguvan Belediye Spor Deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile 3-3 berabere kaldı.

3. Lig C Grubunda oynayan Malatya Arguvan Belediye Spor Deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile 3-3 berabere kaldı. Deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile karşılaşan Arguvan Belediye Spor 3-3 Berabere kaldı.

3. Lig C Grubunda oynayan Malatya Arguvan Belediye Spor Deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile 3-3 berabere kaldı.
Deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile karşılaşan Arguvan Belediye Spor 3-3 Berabere kaldı. Malatya Arguvan Belediye başkanı Mehmet Kızıldaş'ın da izlediği, Arguvan Belediye Spor'un gollerini 36. Dakikada Emir Özbayi, 48. Ve 73 dakikalarda Furkan YİĞİT kaydetti. Ev Sahibi Bursa Yıldırım Spor'un göllerini ise, 13. Dakikada Doğanay Kılıç, 55. Dakikada Hakan Kuş ve 59. dakikada Fatih Özçelik kaydetti.

Bu skorlarla, Arguvan Belediye Spor 26 Puanla 11. Sırada, Bursa Yıldırımspor ise 24 puanla 13. sırada puan cetvelinde yer aldı.
Maç sonunda bir açıklama yapan Arguvan Belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, Murat Yıldırım'a Teşekkür etti.
Belediye Başkanı Kızıldaş yaptığı açıklamasında; “Bursa'da takımımıza ev sahipliği yapan ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan hemşerimiz Murat Yıldırım'a, takımımızın Bursa'dan İstanbul'a transferini sağlayan Soner Karakuş'a, deplasmanda maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Emekli Kıdemli Albay Naci Gültekin'e, teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Prof. Dr. Serhat Ünal'a, Uzm. Dr. Taylan Boyraz'a, Derviş Adıgüzel'e, Muharrem Ören'e, Hüseyin Yıldırım'a,Bursa Milletvekili Aday Adayı İsmet Karaca ve kıymetli eşi Uzm.Dr. Ümran Karaca'ya, Malatya Arguvan Bahçeli Köyü Derneği Başkanı Ahmet bey ve yönetim kurulu üyelerine, Narmikan Köyü Derneği Bursa Temsilcisi Kadir bey ve arkadaşlarına, Arguvan'dan gelen Bahçeli Mahallesi Muhtarımız Zülfikar Eren'e, İstanbul'dan gelerek takımımıza destek olan Zeynel Suna, Tayyar Büyük, Hüseyin Kızıldaş, Cumali Kılıç, İsmail Özmeral'a ve Bursa'daki taraftarımıza desteklerinden dolayı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme