Malatya'da 73 Yaşında Dünya Evine Girdi

Son Dakika Haberi: Malatya Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından 2022 yılı içerisinde 72 ve 73 Yaşındaki çift dahil toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Son Dakika Haberi: Malatya Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Battalgazi Nikâh Memurluğutarafında nikahı kıyılan 212 çift, dünya evine girerken, en dikkat çeken nikah töreni ise 72 yaşındaki damat ile 73 yaşındaki gelinin nikahı oldu.Yaşlı çift Battalgazi Belediyesi Nikah Salonunda mutluluğa “Evet” diyerek dünya evine girdi.

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesinde 2022 yılı içerisinde, yuva kurmak ve hayatlarını birleştirmek için nikah masasına oturdular. Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu'na müracaat eden bin 212 çift, Belediyedeki nikah salonu ve Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı başta olmak üzere çeşitli salon ve mekânlarda gerçekleştirilen nikâh işlemleriyle dünya evine girdiler. 2022 yılında Battalgazi'deki nikah sayısında 2021 yılına oranla artış yaşanırken, evlilik akitlerinin birçoğunu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder gerçekleştirdi. Çiftlerin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak olan Başkan Güder, yeni evli çiftlere ömür boyu mutluluk dileyip çeşitli hediyeler ve kahve takımı hediye etti.

Başkan Güder : Evlilik Büyük bir öneme sahiptir.
Yeni evli çiftlere mutluluk dileyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu dünyadaki kutsal birliktelik olan dinimizce de büyük bir öneme sahiptir. İnsanlar çift olarak yaratılmıştır ve yalnızlık sadece Allah'a mahsustur. Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu olarak her yıl binlerce çiftimizin mutluluğuna ev sahipliği yapıyoruz. Bir 'evet' ile mutluluklarına ortak, evliliklerine ise vesile oluyoruz. Bizler de zaman zaman çiftlerimizin nikah akdini gerçekleştiriyoruz, sevinçlerine ve mutluluklarına şahitlik ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak 2022 yılında 1212 çiftçimizin nikâhlarını kıymışız. Tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme