Malatya Esenlik şirketi 4 kişiyi Umreye götürecek

Malatya Esenlik şirketi 4 kişiyi Umreye götürecek. Konu ile alakalı yapılan açıklamda 'Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler olarak, 4 kişiye umre ziyareti hediye ediyoruz!' dendi.

Son Dakika: Malatya Esenlik şirketi 4 kişiyi Umreye götürecek. Konu ile alakalı yapılan açıklamda "Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler olarak, 4 kişiye umre ziyareti hediye ediyoruz!" dendi.

Özel çekilişe katılmak için, 13-22 Eylül 2024 tarihleri arasında "UMRE" yazıp 2852'ye SMS gönderdikten sonra Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayıp gerekli bilgileri doldurarak kayıt yapmanız yeterli olacağı açıklandı.

Ayrıca kampanya detayı hakkında da açıklamalarda bulunuldu.

Kampanya Detayları:

- Katılım Tarihleri: 13-22 Eylül 2024

- Katılım Koşulu: "UMRE" yazıp 2852'ye SMS göndermeniz ve Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayarak bilgileri doldurup kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

- Çekiliş Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma, Saat 15:00'da Yeşilevler Market Şubemizin ön tarafında (Noter huzurunda yapılacak olup İnstagram ve youtube "malatyaesenlik" sosyal medya hesabımızda ve kanalımızda canlı olarak yayınlanacaktır.)

Katılım Hakkı: Çekilişe sadece Malatya il sınırları içerisinde ikamet eden 18 yaşından büyük vatandaşlarımız katılabilecektir. Kazanılan hak bir başkasına devredilemez. Esenlik çalışanları ve Malatya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri kampanyaya katılamazlar.

- Ödül: Çekilişi kazanan 4 kişi, 2024 yılı içinde Umre ziyareti yapma imkânı kazanacaktır.

- Umre ziyaretinin tarihi Esenlik A.Ş tarafından belirlenecektir.

Bilgilendirme:

- Çekilişi kazanmanız durumunda, Esenlik Süper Market yetkilileri tarafından bilgilendirileceksiniz.

- Çekiliş sonucunda kazanılan ödüller devredilemez ve nakit olarak alınamaz.

- SMS gönderme ve kayıt olma noktasında sıkıntı yaşayan değerli müşterilerimiz Esenlik Süper Marketlerimizden destek alabilirler.

Sosyal Medyada Canlı Yayın:

Heyecanı birlikte yaşayalım! Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz çekilişi, Esenlik Süper Marketler'in Instagram sosyal medya hesabımızda canlı olarak izleyebilirsiniz. İnstagram sosyal medya hesabımızı takip etmeyi unutmayın! (www.instagram.com/@malatyaesenlik)

Bu anlamlı yolculukta siz de yer almak istiyorsanız, "UMRE" yazıp 2852'ye gönderdikten sonra Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayarak bilgileri doldurup kampanyamıza katılın!

1 SMS ÜCRETİ ALINMAKTADIR

Sorularınız ve detaylı bilgi için:

Web: www.esenlik.com.tr

Telefon: 444 96 44

Hepinizi bu özel kampanyamıza bekliyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara bol şanslar diliyoruz!

Bakmadan Geçme