Malatya Sokaklarına Protokol Halısı Serildi

Son Dakika Malatya Haberleri: Malatya'nın en işlek meydanına buzlanmaya karşı protokol halısı serildi. İki gündür yoğunluğunu arttıran kar yağışlı Malatya ve ilçelerde yüksek kesimlerde ki birçok köy yolunun kapanmasına neden olmuştu

Son Dakika Malatya Haberleri: Malatya'nın en işlek meydanına buzlanmaya karşı protokol halısı serildi. İki gündür yoğunluğunu arttıran kar yağışlı Malatya ve ilçelerde yüksek kesimlerde ki birçok köy yolunun kapanmasına neden olmuştu.

Malatya ve İlçelerde kar temizleme çalışmaları devam ederken, Soykan Medanı olarak bilinen, kuyumcular çarşısı ve otobüs durağı arasına, turkuaz zrenkli protokol halısının serildiği görüldü.

Şehir merkezinde oluşan buzlanmaya karşı yapılan uyarıların yanı sıra geçen yıl olduğu gibi bu yılda “çözüm olarak” şehrin en işlek yerlerinden olan Soykan Meydanı olarak bilinen kısma “Turkuaz” halı serildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl aynı şekilde turkuaz porotok ahalısı sermişti.

Vatandaşlar, otobüs durağı ve kumucular çarlısı arasına serilen turkuaz halıyı kullanırken şaşkınlıklarını gizleyemediler. şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bakmadan Geçme