MOTAŞ Kurban Bayramında 200 Bin Kişiyi Ücretsiz Taşıdı…

MOTAŞ Kurban Bayramında 200 Bin kişiyi ücretsiz taşıdı. Deprem nedeniyle 25 Şubat'tan Cumartesi gününden itibaren yaklaşık 4 ay ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren MOTAŞ, Kurban Bayramı'nda da yaklaşık 200 Bin kişiyi ücretsiz taşıdı.

Son Dakika Haberi: MOTAŞ Kurban Bayramında 200 Bin kişiyi Ücretsiz Taşıdı. Deprem nedeniyle 25 Şubat'tan Cumartesi gününden itibaren yaklaşık 4 ay ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren MOTAŞ, Kurban Bayramı'nda da yaklaşık 200 Bin kişiyi ücretsiz taşıdı. MOTAŞ, Kurban Bayramı nedeniyle 110 otobüs ve 21Trombüs ile 4 gün boyunca ücretsiz ulaşım sağladı. Daha önce, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından alınan bir dizi kararlar ve tedbirler kapsamında toplu taşıma hizmetleri yaklaşık 4 ay vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) bu doğrultuda 12 Haziran 2023 Pazartesi itibariyle normalleşme adına araçların ücretli geçiş uygulamasına geçtiğini açıklamıştı.

Bakmadan Geçme