Muzaffer Karakuş İyİ Parti'den Aday Adayı

Son Dakika Haberi: İyi Parti Malatya'da Milletvekili Çıkarır mı? Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine kısa bir süre kala, siyasi partilere aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor. 

Son Dakika Haberi:İyi Parti Malatya'da Milletvekili Çıkarır mı?
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimine kısa bir süre kala, siyasi partilere aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor.

Seçim startının ardında, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Boyraz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Enver Kiraz'ı milletvekili aday adaylığı için istifa emişti.

Ak Parti, MHP ve CHP'nin yanı sıra İyi Parti'de de aday adaylık başvurusu için 2018 yılı seçimlerine nazaran, daha fazla kişinin sıcak baktığı dikkatlerde kaçmadı.

Malatya'nın tanınan simalarından Muzaffer Karakuş, Nurettin Öndeş gibi isimlerin, İyi Parti'den aday adaylığı için başvurması İyi Partili seçmenleri heyecanlandırdı.

Siyasi deneyimi ile dikkat çeken ve Malatya kamuoyunun tanıdığı bir isim olan Muzaffer Karakuş'un toplumdaki karşılığıyla merak ediliyor.

Bakmadan Geçme