O Haber Yalan Çıktı 250 Personel Alınmayacak

Malatya'da bazı internet sitelerinde 'Yeşilyurt Belediyesi 250 Personel Alacak' haberi yalan çıktı. Yeşilyurt Belediyesi, birçok internet sitesinin yaptığı haberi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Son Dakika Haberleri: Malatya'da bazı internet sitelerinde “Yeşilyurt Belediyesi 250 Personel Alacak” haberi yalan çıktı. Yeşilyurt Belediyesi, birçok internet sitesinin yaptığı haberi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Yeşilyurt Belediyesi'nin "Bilgilendirme" başlığıyla yaptığı o açıklama.

Bilgilendirme;
"Değerli Hemşerilerimiz, kıymetli Malatyalılar, son günlerde bazı haber sitelerinde yer alan “Yeşilyurt Belediyesi 250 Personel Alacak” şeklinde duyurusu yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeşilyurt Belediyesi olarak 2023 yılı planlamalarımızda personel alımıyla ilgili anlınmış herhangi bir karar olmadığı gibi, konuyla ilişkin olarak bir plan yapılmamış olup, işçi alımıyla ilgili kurumsal platformlarımızda resmi ilan yayınlanmamıştır.

Topluma yanlış anlaşımlara sebebiyet teşkil edecek bu tür haberlere ve paylaşımlara siz değerli hemşerilerimizin itibar etmemesini özellikle rica ederiz."ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme