Öğretmenler Deprem Sonrası Piknikte Moral Buldu

Boğaziçi Derneği Öğretmenler Komisyonu, depremin ardından yaşanan zorlu süreci paylaşmak için Orduzu Pınarbaşı'nda piknik düzenledi. Öğretmenler, dernek tarafından organize edilen etkinlikte hem sohbet etme hem de eğlenme fırsatı buldu.

Son Dakika Haberleri: Boğaziçi Derneği Öğretmenler Komisyonu, depremin ardından yaşanan zorlu süreci paylaşmak için Orduzu Pınarbaşı'nda piknik düzenledi. Öğretmenler, dernek tarafından organize edilen etkinlikte hem sohbet etme hem de eğlenme fırsatı buldu.

Boğaziçi Derneği Öğretmenler Komisyonu'nun düzenlediği piknik, 20 Haziran Salı günü Orduzu Pınarbaşı'nda gerçekleştirildi.
Piknikte öğretmenler, depremin nasıl bir etki yarattığını samimi bir şekilde dile getirdiler. Pikniğe katılanlar arasında İnsan ve Değer Hareketi Başkanı Zekeriya Şengöz de yer aldı. Şengöz, birlik ve dayanışmanın, deprem sonrası toplumun iyileşmesinde ne kadar önemli olduğunu aktardı.

Öğretmenler, öğrencilerin ilgi alanlarına ve seviyelerine uygun olarak çeşitli dersler, atölyeler, geziler ve oyunlar önerdiler. Yaz okulunun hem eğitici hem de keyifli bir deneyim olacağına dair fikir alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme