Ölmeztoprak: 'Doğanşehir'de 2 bin 85, Akçadağ'da 2 bin 485 Konut Yapımı Devam Ediyor'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Son Dakika: AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Deprem sonrası bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Ölmeztoprak, hem Doğanşehir hem de Akçadağ'da devam eden projeleri anlattı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Doğanşehir'de 2 bin 927 kalıcı konut için çalışmaların başladığını belirten Milletvekili, şu ana kadar 842 konutun kura çekiminin yapıldığını ve geri kalan 2 bin 85 konut için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, tarımsal sulama konusundaki sorunların da yakından takip edildiğini kaydetti.

Akçadağ'daki temaslarında ise TOKİ tarafından yapılan 310 konutun teslim edildiğini ve ikinci etapta 407 konutun daha inşa edileceğini söyledi. Ayrıca, kırsal bölgelerde inşa edilen köy evlerinin yıl sonuna kadar teslim edilmesinin planlandığını belirten Ölmeztoprak, 19 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilmekte olan yeni çarşı projesinin Akçadağ'a modern bir çehre kazandıracağını ifade etti. Malatya'da depremin izlerini tamamen silene kadar çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçme