Ölmeztoprak: 'Kalıcı konutlarına geçene kadar destek sağlacağız'

Ölmeztoprak, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi ile Battalgazi ilçesindeki Selçuklu Mahallesi'nde bulunan konteyner kenti ziyaret ederek, vatandaşlar ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Son Dakika: AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi ile Battalgazi ilçesindeki Selçuklu Mahallesi'nde bulunan konteyner kenti ziyaret ederek, vatandaşlar ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretinde, Malatya'nın yeniden inşası ve imarı için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Ölmeztoprak, konteynerlerde kalan depremzedelerin kış şartları öncesinde sorunlarının çözülmesi için Battalgazi Belediyesi ile istişarelerde bulunduğunu ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak, konteyner kentte yaşayan depremzedelerin yol ve altyapı sorunları başta olmak üzere kütüphane hizmetlerine erişim, personel eksikliği ve internet erişimi gibi konularda ilgili kurumlarla görüşmeler yapıldığını ve sürecin yakından takip edildiğini söyledi. Amacın, vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirerek kalıcı konutlarına geçene kadar destek sağlamak olduğunu vurgulayan Ölmeztoprak, "Her bir hemşerimizin sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için kararlılıkla adımlar atacağız," dedi.

Ayrıca, sahada olmaya ve sorunları yerinde çözmeye devam edeceklerini belirten Milletvekili, mahalle muhtarlarıyla sürekli iletişim ve iş birliği içinde çalıştıklarını, yerel yönetimlerle de kırsal alanlardaki su talepleri, altyapı ve toplulaştırma sorunlarına çözüm bulmak için görüşmeler yürüttüklerini açıkladı. Muhtarlarla yapılan bu iş birliğinin, sorunların etkin şekilde çözülmesine katkı sağladığını ifade eden Ölmeztoprak, Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için sürdürülen çalışmaların her adımında vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme