Önce MOTAŞ Şimdi MEGSAŞ Açıkladı: Artık Ücretli

Asrın felaketi büyük depremin ardında tartışmalı bir şekilde ulaşımda ücret alınırken, gelen tepkilerden sonra alınan karar ile, ulaşım ücretsiz olmuştu.

Son Dakika Haberia. Asrın felaketi büyük depremin ardında tartışmalı bir şekilde ulaşımda ücret alınırken, gelen tepkilerden sonra alınan karar ile, ulaşım ücretsiz olmuştu. Malatya Büyükşehir Belediyesi normalleşme adına bugün itibariyle ulaşımın ücretli olacağını duyurmuştu.

Bir normalleşme de ekmekten geldi. Depremlerden dolayı Büyükşehir Belediye ekmek büfelerinde ücretsiz olarak verilen halk ekmeğin 15 Haziran Perşembe günü itibariyle ücretli olacağı bildirildi.

MEGSAŞ'tan yapılan açıklamada : “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ tarafından ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu doğrultuda 15 Haziran 2023 Perşembe günü itibariyle normalleşmeye yönelik alınan yeni kararla MEGSAŞ Ekmek Büfelerimizde ücretli satış uygulamasına geçilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadedine yer verildi.

Bakmadan Geçme