Pütürge'de 298 konut için sona doğru...

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde bir dizi temaslarda bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Son Dakika: AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde bir dizi temaslarda bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretinde, inşaatı süren 298 konutun yakında tamamlanacağını ve ikinci etapta yapılacak 550 konut için ihale sürecinin tamamlandığını müjdeledi. Milletvekili Ölmeztoprak, AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Karlı ile birlikte ilçedeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca sağlık sorunları yaşayan vatandaşlarla yakından ilgilenerek tedavi süreçlerini takip edeceğini belirtti.

Ölmeztoprak, Pütürge'nin 2020 ve 2023 depremlerinden sonra hızlı bir toparlanma sürecine girdiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaların halkta memnuniyet oluşturduğunu dile getirdi. Özellikle sulama suyu sorunlarının çözümü için ilgili kurumlarla çalışmalar yürütüldüğünü ve tarımsal faaliyetlerde üzüm gibi ürünlerin katma değerini artırmaya yönelik projelerin sürdüğünü ifade etti. Şiro Çayı'nın ıslahı ve regresyon projelerinin de Pütürge için önemli hedefler arasında olduğunu belirten Ölmeztoprak, bu projelerin depremin yaralarının sarılmasıyla birlikte hayata geçirileceğini söyledi.

Bakmadan Geçme