Pütürge'de uzun yıllar sonra futbol turnuvası düzenleniyor...

Son Dakika Haberleri: Uzun bir aradan sonra Pütürge'de Futbol Turnuvası Düzenlenecek. Pütürge Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Son Dakika Haberleri: Pütürge'de uzun yıllardan sonra bir futbol turnuvası düzenleniyor. Pütürge Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü KAYMAKAMLIK FUTBOL TURNUVAS düzenlenecek.

Pütürge İlçesinde Kamu Kurumları, Esnaflar Mahalleler ve Köyler arasında düzenlenecek olan Futbol turnuvası ilçede gençler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Birçok etkinliğe imza atan Pütürge Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet BUCAK;
“Pütürgeli gençler ve esnafımızın talepleri doğrultusunda böyle bir istekleri oldu. Bizlerde Pütürge Kaymakamımız Sayın Özgü ÖZEN'le yaptığımız görüşmede konuyu anlatıp bilgilendirdik. Kaymakamımız Sayın Özgü ÖZEN konuya sıcak bakarak Futbol Turnuvasına Kamu Kuruluşlarını da bu turnuvaya dâhil olmasını istedi. Bizler bu doğrultuda hazırlıklara başladık” açıklamasını yaptı.

Futbol turnuvası Pütürge Ağalar Mahallesinde bulunan İlçe Halı sahasında 7'şer kişilik takımlar halinde çift devre şeklinde yapılacaktır. Pütürge Futbol Turnuvasına başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 5 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

Bakmadan Geçme