Sadıkoğlu 'Önümüz Kış, Sorunlar Bir An Önce Çözülmeli'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kışla Caddesi ve Söğütlü Cami esnaflarının geçici konteyner iş yerlerinde yaşadığı sorunları yerinde görmek için Aşağı Kanalboyu bölgesini ziyaret etti.

Malatya Haber: Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kışla Caddesi ve Söğütlü Cami esnaflarının geçici konteyner iş yerlerinde yaşadığı sorunları yerinde görmek için Aşağı Kanalboyu bölgesini ziyaret etti.

Başkan Sadıkoğlu, esnaflarla birebir görüşerek elektrik, su ve altyapı problemleri gibi çeşitli sıkıntıları dinledi ve bu sorunların çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdiğini belirtti.

Sadıkoğlu, esnafların bir hafta boyunca elektriksiz kalmasına tepki göstererek, kış mevsimi yaklaşırken sorunların acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, konteynerlerde su bağlantılarının esnafın iş yerlerine kadar yapılmasını, ortak çeşme sayısının artırılmasını ve esnafın talebi doğrultusunda konteynerler arasındaki alanın üstünün kapatılmasının belediye ile görüşülerek söz alındığını söyledi.

Sadıkoğlu, tüm konteyner iş yerlerinin benzer sorunlar yaşadığını ve elektrik, su, internet, güvenlik gibi temel ihtiyaçların karşılanması için gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme